Op zoek naar villa?

villa
Villa Lucie Inventaris Onroerend Erfgoed. Link naar homepagina.
Zoals blijkt uit oude postkaarten was de villa ingeplant te midden van een ruim park van circa 35 are, geheel omsloten met een hoge bakstenen muur met smeedijzeren toegangshekken. In 1890 kwam de villa in het bezit van de handelaar J.
Villa Tinto.
villa Vertaling Frans-Nederlands.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: villa DE villa EN villa ES. Vertalingen villa FRNL. 1 grande maison avec jardin villa. K Dictionaries Ltd.
Villa Pila Bebat.
Meer weten over Villa Pila? Ontdek alle praktische details op onze speciale Villa Pila website of reserveer meteen je bezoek! Ontdek het hier. Misschien wil je dit ook wel lezen. Welkom in Villa Pila: het huis van de batterij. 07 January 2019.
Villa Reunion vakantiehuis in Wenduine De Haan tot 20 personen. Villa Reunion vakantiehuis in Wenduine De Haan tot 20 personen.
Over Villa Reunion. Over Villa Reunion. Vakantiehuis aan zee. met een zee van ruimte. Villa Reunion Wenduine. Prachtige groepswoning voor 20 personen met traplift op slechts 500m van het strand. Wilt u volop van de Vlaamse kust genieten dan bent u aan het juiste adres!
Gastronomisch restaurant La Villa in the Sky Brussel.
Eind 2014 stort Alexandre zich in een nieuw avontuur aan de zijde van Serge Litvine, eigenaar van La Villa Lorraine. Alexandre wordt chef in La Villa in the Sky, gelegen op het dak van de IT Tower in de Louizalaan.
Villa Carpentier Ontdek Ronse.
Je vindt de meeste van zijn architectonische meesterwerken in Brussel. Toch bouwde hij een landhuis buiten onze hoofdstad: het luxueuze zomerverblijf Villa Carpentier, hier in Ronse. Horta heeft architectuur en binnenhuisinrichting nooit los van elkaar bekeken. Zijn Villa Carpentier is dan ook een echt totaalproject.
Respijtsverblijf met zorg Séjour Maison De Répit Médicalisé.
In 2008 werd Villa Rozerood in De Panne als respijteenheid opgericht door een groep sociaal bewuste mensen die een hiaat in het zorglandschap hadden geconstateerd. Er was immers in België geen enkele voorziening waar families met een zwaar ziek kind terecht konden voor een rust en ontspanningsverblijf. Om hieraan te verhelpen werd Villa Rozerood opgericht.

Contacteer ons

-- 2de
-- villa
-- gov
-- galaxy
-- samsung
-- tracker
-- brandblusser
-- tapas
-- automotive
-- nike
-- zaventem
-- ziggo
-- container